Dell szerver Poweredge az egyszerűbb megoldás!

A világ legnagyobb szervergyártó cége napjainkban, nem más, mint a Dell. A Poweredge újításainak köszönhető, hogy a vállalatok maximálisan kihasználhatják a Windows összes, kulcsfontosságú fejlesztését. A szerver felhasználói optimalizálhatják a dinamikus virtualizáció infrastruktúráját, ami lehetővé teszi a biztonságos munkaterhelést. Az adatközpontok költséghatékonyak, és az infrastruktúra teljes mértékben lehetővé teszi a felhő alapú környezetek kiépítését. Igen nagyméretű memóriával és tovább fejlesztett IO átvitellel rendelkezik. Továbbá segítik a rendszergazdáknak a szintén dinamikus adatközpontok kiépítését, ami természetesen rugalmas és biztonságosabb munkaterhelést, valamint a tárolási és hálózati megoldások kialakítását.

A Dell Powerdge-nek egyszerűbb a hardver kezelése, felhasználói automatizálhatják a telepítéseket, frissítéseket, felügyeletet és a karbantartást is egyaránt. Az alkalmazások és adatok jobb hozzá férhetőségének köszönhetően, növeli a munkaerő hatékonyságot, valamint teljes körű virtuális asztali infrastruktúrával is le van látva. Ez egyetlen konzolról konfigurálható, telepíthető és kezelhető. Ezek között is megtalálhatóak akár a torony, akár a rack kialakítású szerverek, melyek kedvező áron megvásárolhatóak a szerverdiszkont.hu webáruházban.

A Dell Poweredge szerver egyik kiemelkedő vívmánya a felhő alapú infrastruktúraalkalmazás. Innovatív technológiájának köszönhetően a legnagyobb fokú hatékonyságot biztosítja felhasználóinak. Ez egy igen robosztus, rugalmas és megbízható teljesítményt nyújtó műszaki újdonság. Opcionálisan nagy hatásfokkal rendelkeznek, üzem közben is cserélhetőek a redundáns tápegységek. Két belső SD kártyával rendelkezek, miközben redundáns ventillátorok, interakítv LCD kijelzőt is tartalmat. Ráadásul nagyobb hőtermelés elviselésére is kompatibilis. Találhatóak még bennük szerelés nélkül beszerelhető szögletes, vagy menet nélküli, lekerekített sínek is.

A Dell Poweredge szerverek között van még ipari szabványú, árteljesítményre optimalizált kiszolgáló is, melyek nem terhelik az informatikai költségvetést, viszont jelentős bővítési lehetőségeket teremt bármelyik kis és középvállalkozás számára. Akadnak még a kisebb munkacsoportok és az otthoni felhasználók kielégítésére alkalmas Dell szerverek is. Ha elakadnánk a döntésben, kérjük szakember segítségét.

 

Weboldal információ

A weboldalon található szerver termékek és alkatrészek nem a TopLaptop Kft. termékei, hanem a felhasználók által feltöltött eladó termékek. A feltöltött információkra semilyen garanciát nem vállalunk. A termékek állapotáról, szállíthatóságáról és egyéb tulajdonságáról kérjen információt a termékadatlapon megadott felhasználói elérhetőségen!

Belépés


Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.