Egy igen megbízható konfiguráció: A szerver processzor

Muszáj elébe mennünk annak a ténynek, hogy igenis vannak még köztünk olyanok, akik nem biztos, hogy tisztában vannak bizonyos számítás technikai fogalmakkal. És ez egyáltalán nem szégyen, hiszen a mai, felgyorsult világban, minden napokban, igen csak kapkodhatjuk a fejünket az újabbnál újabb kifejezések hallatán. És legyen itt szó bármilyen jellegű témáról. Akár a minden napi szlengről legyen említés, mint például a rövidítések…

Ki képes ezeket követni? A mai gyerkőcök beszéd és írás stílusáról már nem is beszélve, hiszen az egyszerűen abszolúte lekövethetetlen. Körhinta egy olyan felnőtt számára, aki nincs benne mélyen a mai, rohanó és túlspilázott világba. Persze mindez valahol szomorú is, de tudomásul kell venni, hogy a világ halad, és részesei kell, hogy legyünk, akár tetszik, akár nem! Az egyik ilyen szegmens a számítás technika, a laptopok okostelók, e-book-ok, és Ipad-ek. Ezeknél már szinte mindenhol jelen van a szerver processzor, melyekről itt olvashat bővebben. És teljesen mindegy, hogy az éppen melyik világmárka, tehát simán lehet Lenovo, Fujitsu, Dell, Hp, vagy még akár IBM is, de az Apple is erőteljesen ott halad az élen.

Maga a szerver processzor egy olyan konfiguráció, amely kimagaslóan megbízható, abszolúte ügyfél centrikus hoszting kis és közép vállaltok számára. De persze magánszemélyként is használhatóak, mindenki pénztárcájára van bízva a döntés. A szerver piac fő erőssége, hogy jelentősebbek gyorsabbak elődeiknél, tehát a bennük lévő processzorok nagyobb és erőteljesebb tudással rendelkeznek. Kapacitásuk erőteljesebb, de jóval energiatakarékosabbak is egyben. Azért, hogy ne kellejen a szerver processzorokat szervizelni, ezért legendásan megbízható a hírük, kategóriájukban kiemelkedőek és rendkívül alacsony az áram felvételük.

A mai szerver processzorok portfoliója mára körülbelül a háromszorosára nőtt a világpiacon. Az Intel alapú szerver processzorokban a teljesítmény és a költséghatékonyság a domináns, valamint jelen van a privát felhő architektúra, és a szerver és tároló vizualizáció is. A ma legnagyobb kapacitású szerver processzorok nem csak a legalacsonyabb fogyasztásúak, hanem a benne lévő levegőt héliummal töltötték meg. Ez lehet a jövőbeni tártechnológia első számú alapja. az olcsó és hatékony szerver processzorok jövője nem más, mint a nyitott forráskód. Intel processzoros szerver gépeket a szerverdiszkont.hu webáruházban vásárolhat kedvező áron.

Weboldal információ

A weboldalon található szerver termékek és alkatrészek nem a TopLaptop Kft. termékei, hanem a felhasználók által feltöltött eladó termékek. A feltöltött információkra semilyen garanciát nem vállalunk. A termékek állapotáról, szállíthatóságáról és egyéb tulajdonságáról kérjen információt a termékadatlapon megadott felhasználói elérhetőségen!

Belépés


Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.