Használt szerverek eladása

A használt szerverek jelentősen kevesebbe kerülhetnek, mint az azonos specifikációjú, új, brand gépek. A hivatalos viszonteladók is egyre több használt szerveket kínálnak, nyilván minél szélesebb körben akarják kiszolgálni a vásárlói igényeket.
Akár a gazdasági válság okozta forgalomcsökkenés, akár az egyéb takarékossági megfontolásokból eredően egyre többen keresik a használt szervereket. A használt gépeket a hivatalos eladó átvizsgálja, kérésre fel is újítja.

Amíg ez a keresés a „hivatalos” oldalakon keresztül történik, addig sok egyéb, a géphez kapcsolódó szolgáltatást is megvásárolja a vevő: szakszerű beüzemelést, garanciát a szerverre, a beüzemeltetésre, a kicserélt alkatrészekre, tájékoztat a szerverdiszkont.hu is.

Használt szerverek eladása

Az apróhirdetések között található használt szervergépek esetében ez mindig érvényesül. Az apróhirdetések között is egyre több olyan hirdetés található, melyet hivatalos eladó helyezett ki, de a hirdetések között akadnak nem hivatalos eladóktól származó hirdetések is. Ahhoz, hogy ezeket a hirdetéseket mellőzzük érdemes konkrét termékekre indítani a keresést. Egy típusszám, egy alkatrész megnevezése alapján jelentősen értékesebb találatokat kaphat az érdeklődő felhasználó, ami alapján már biztosabb vásárlási döntést hozhat.
Hiszen nem mindegy, hogy egy használt szerver 600-700 ezer forint körül mozog vagy eléri a millió forintos vételárat, úgy, hogy a szervergépen kívül mást nem kap a vásárló.

Weboldal információ

A weboldalon található szerver termékek és alkatrészek nem a TopLaptop Kft. termékei, hanem a felhasználók által feltöltött eladó termékek. A feltöltött információkra semilyen garanciát nem vállalunk. A termékek állapotáról, szállíthatóságáról és egyéb tulajdonságáról kérjen információt a termékadatlapon megadott felhasználói elérhetőségen!

Belépés


Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.