Szerver apró hirdetések

Egy szervereket és egyéb számítógépeket, számítógépes eszközöket, informatikai segédeszközöket forgalmazó online áruház oldalán található szerver apróhirdetések egyfajta közösségformáló szerepet is betölthetnek.
Az ilyen „hivatalos” oldalon megjelentetett hirdetések bizonyos szempontból megkönnyítik a leendő vásárlók döntéseit is, hiszen egyfajta viszonyítási alapot nyújtanak az apróhirdetések és az áruház hivatalos árai között.

Egy keresés alapján túl drágának találhatja a vásárló a hivatalos áruházi oldalon feltüntetett árakat, a hirdetések között található azonos specifikációval található szervergépeket kedvezőbb árakon is megtalálhatja.

Szerver apró hirdetések

De! Az apróhirdetésekért csak a hirdetés feladója vállalhat garanciát arra, hogy a meghirdetett szervergép olyan, amilyennek le van írva. A hirdetés szövegéért, elírásokért, félreértelmezhető jelzésekért a hivatalos szerverforgalmazó oldal nem vállal felelősséget. A saját termékeiért nem csak az áruház tartozik felelősséggel. A gyártó cég is garanciát vállal arra, hogy az általa összeállított szervergép, akár fekvő, akár álló megoldással olyan, ahogy az eladásra lett kínálva, üzemképességéért, üzembe helyezéséért a szervereket értékesítő oldal vállal felelősséget.

Az apróhirdetéseknek meg van az a haszna, hogy viszonyítási alapot tud nyújtani az érdeklődő számára, azért hogy a legoptimálisabb döntést tudja meghozni.

Weboldal információ

A weboldalon található szerver termékek és alkatrészek nem a TopLaptop Kft. termékei, hanem a felhasználók által feltöltött eladó termékek. A feltöltött információkra semilyen garanciát nem vállalunk. A termékek állapotáról, szállíthatóságáról és egyéb tulajdonságáról kérjen információt a termékadatlapon megadott felhasználói elérhetőségen!

Belépés


Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.