Hirdetés feladás tájékoztató

Apróhirdetés beküldés menete:

Az apróhirdetés feltöltéséhez regisztráció szükséges. Regisztrálni a weboldal jobb oldalán lévő belépés modulban, az "Új fiók létrehozása" linken lehet. A regisztráció befejezése után bejelentkezhet weboldalunkra.

A weboldalra történő bejelentkezés után a hirdetés feltöltést a jobb oldali "Belépés" résznél, az "Új elem" linkre kattintva teheti meg.

A megjelenő szerkesztőablakban ki kell tölteni a hirdetés címét, kiválasztani azt a kategóriát, ahová a hirdtést fel szeretné tölteni. A szerkesztődobozban pedig megírhatja a beküldendő hirdetés szövegét.

Kép beillesztésére is van lehetőség. Továbbá az "Extra mezők" kitöltésével részletes termékjellemzők rendelhetőek a hirdetéshez.

A mezők kitöltése után a "Mentés" gombbal lehet beküldeni a hirdetést. Adminisztrátori moderálás után megjelenik azt az adott kategóriában!

 

Apróhirdetés módosítás menete:

Csak az Ön által beküldött hirdetést tudja módosítani. Bejelentkezés után a jobb oldalon a "Belépés" résznél a "Saját cikkek"-nél lehet rászűrni az Ön hirdetéseire. Majd középen az "Elem szerkesztése" gombra kattintva megnyílik a szerkesztő felület, ahol módosíthatja a sajátját! A módosítás elvégzése után a "Mentés" gombbal jóváhagyhatja azt.

Weboldal információ

A weboldalon található szerver termékek és alkatrészek nem a TopLaptop Kft. termékei, hanem a felhasználók által feltöltött eladó termékek. A feltöltött információkra semilyen garanciát nem vállalunk. A termékek állapotáról, szállíthatóságáról és egyéb tulajdonságáról kérjen információt a termékadatlapon megadott felhasználói elérhetőségen!

Belépés


Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.